onsdag 18. juni 2008

Har fått min hemmelige venn-gave!!

I dag fikk æ min hemmelige venn-gave, og den falt virkelig i smak!! Har ikke funnet ut kæm det e som har sendt den enda, men skal nok finne det ut!






tirsdag 17. juni 2008

Hemmelig venn pakke

Har tidligere nevnt at vi har noe som heter Hemmelig Venn på syforumet. Det går i praksis ut at vi alle får tildelt en som vi skal sende en liten gave til. Har sendt min avgårde for lenge siden, og regner med at min kommer til meg i morgen. Gleder meg!


Kan legge inn bilde av den som jeg sendte til min hemmelige venn:

mandag 16. juni 2008

Toalettmappe

Fant ei lita oppskrift på toalettmappe på syforumet, så æ måtte teste det ut... Ikke helt fornøyd, den ble litt småskjev nån plassa som bildet vise. Men vet ka som må forbedres til neste gang i allefall!


søndag 15. juni 2008

Shorts "Elias"

Har sydd en sommergave til en liten venn, en shorts i str 92 med ribb oppe og i bena. Får håpe den passer:)
Tynt og lett bomullsstoff fra Stoff og Stil, og lyseblå ribb fra samme plass. Har brukt buksemønsteret fra "Børnetøj du selv kan sy" som grunnmønster og laget shorts ut fra det.



søndag 8. juni 2008

Kosebukse "Rosa Ku" *SOLGT*

Sydd i ett søtt og mykt bomullstoff, med knall rosa ribb.
Størrelse 62.

Selges for 180,- inkl porto.

Send meg en mail på cb.design81(a)gmail.com eller legg igjen en kommentar her om du er interresert :)



Forklekjole "Annika"

Denne forklekjolen sydde æ i forbindelse med Hemmelig Venn på Sykroken, og sendte til blondie06 som va min hemmelige venn. Jenta hennes hete Annika, så da måtte jo kjolen også hete det. Str 1-3 år, og sydd i sengesett fra Kid. Vendbar kjole.