mandag 15. februar 2010

Kobra har åpnet ny webside m/give away

Kobra er en super sydame som lager masse fint!
Oda har en nydelig grønn Kobralue i ull som jeg vant i en konkurranse, vi venter bare på at den skal passe så kommer vi til å bruke den masse! Hos Kobra, eller Kristi Overland som hun heter finner du akkurat nå en konkurranse der premien er en nydelig Kobrakjole som jeg håper jeg vinner =)

http://kristioverland.dinstudio.no


torsdag 11. februar 2010

Ny stelleveske og ny vogn på vei



Finn.no er en fantastisk oppfinnelse =)
Jeg gidder i allefall ikke å betale over tusen kroner for en stelleveske for eksempel, så da er det jo  kjempefint at andre skal kvitte seg med sånne ting til en billig penge.
Denne er snart på tur i posten, en Fleurville sling tote. Passer nok fint på den nye vogna vi har bestilt som forhåpentligvis kommer om ett par uker.

Og her er vogna, måtte bestille fra Tyskland siden den norske forhandleren ikke hadde fått årets modell på lager - og heller ikke var så veldig ivrig på å få info om når...

 
2010-modellen ser litt annerledes ut, kalesjen er annerledes blant annet. Og det er mulig det er knekk-håndtak på den - har ikke fått bekreftet det enda. Har egentlig lyst på en MB Urban Jungle, men den har ikke vendbar sittedel og det er ett must akkurat nå mener jeg. Så da ble det denne, som ligner bittelitt på MB og har vendbar sittedel og full liggestilling. Veldig spent på hvordan den er, har hverken sett den på ordentlig eller prøvd å trille den. Men erfaringer fra andre skulle tilsi at det er en god vogn.

  

onsdag 10. februar 2010

Børstet støv av symaskina :)


Stakkars symaskinen har ikke vært i aktivitet på månedsvis... Men nå har jeg tatt meg tid til å sy litt! Lekekassebenken til Oda er fra jeg var lita, den var opprinnelig furu med rødt lokk og rygg. 
Den ble (selvsagt) malt, så har jeg dekorert den med Tilda-stoff. Fikk en liten bit stoff til overs, så da sydde jeg en liten pyntepute som kan stå oppå (i allefall til Oda blir så stor at hun river ting ut av lekekassen selv...). Liker det stoffet kjempegodt så tror jeg skal bestille litt mere og sy
liftgardin til rommet hennes av det:)




Har sydd en liftgardin til kjøkkenet også, 
men har ikke tid til å blogge om den 
akkurat nå så den kommer senere ;)


 


mandag 8. februar 2010

Vinn babymat fra Hipp for 500 kroner


Sally har den perfekte konkurranse der man kan vinne babymat fra Hipp for 500 kroner:)
Passe fint for oss som foretrekke Hipp fremfor andre produsenta!
Gå inn på bloggen hennes for å være med i konkurransen du også!


Sally står også bak nettbutikken LevLogisk.no som kan være verdt å ta turen innom!

LevLogisk.no er en nettbutikk med fokus på miljøvern og trygge produkter.
Her finner du blant annet

*Økologisk hudpleie til baby og voksen
*Tøybleier
*Intimhygiene til kvinner
*Vaskenøtter til klesvasken
*Giftfrie duftlys med lavendel
*Tåteflasker uten BPA
*Smokker og biteringer
*Handlenett
og mye mer....